Een groot aantal gebruikers voelt zich, soms al jaren, thuis in ons Dorpshuis.

My-Yogastudio

Bij my yogastudio word gebruikt gemaakt van verschillende soorten yoga voor jong en oud. Je kan er terecht voor Yin Yoga, Yoga Nidra, Kids & Tiener yoga. Yin yoga is een veel rustiger vorm van yoga waarbij we langer in de houding blijven om tot dieper gelegen bindweefsel te komen en die te rekken en te strekken. Tijdens yoga nidra draait het om tot het dieper bewustzijn komen en in staat zijn volledig te ontspannen. Bij kinderyoga leren ze met spelende wijs om te gaan met ademhalingen en bewust worden.

Ga naar de website voor meer informatie.

Bonsai Vereniging Rijnmond

De bonsai is een gezellig bijeenkomst voor mensen die hun passie voor bonsai boompjes met elkaar willen delen. Tijdens de bijeenkomst worden de bomen geknipt en verzorgd, ook kan je bij de bar genieten van een hapje of drankje. De bijeenkomst vind iedere tweede Zondagmiddag van de maand plaats. De aanvang is 13.00 uur. De werkavonden zijn iedere derde maandag van de maand, daar is de aanvang 19.30 uur. 

Ga naar de website voor meer informatie.

Samen Eten

“Samen eten” bestaat eind maart 5 jaar. In 2018 gestart met als doel “onze ouderen” van Hekelingen met elkaar in verbinding te brengen. Wat uitstekend is gelukt. Iedere maand wordt er gekookt en naar het dorpshuis gebracht om met elkaar te eten. Soms worden we gesponsord door ondernemers. Om bij dit lustrum stil te kunnen staan willen wij graag iets extra’s organiseren voor onze ouderen, daar hebben wij u voor nodig. Alle beetjes helpen om er een onvergetelijke dag van te kunnen maken.

Ga naar de website voor meer informatie.

Bridgeclub Spijkenisse

De Bridgeclub Spijkenisse is opgericht in 1964 en telt nu 160 enthousiaste leden. Er word elke maandagmiddag, maandagavond en dinsdagmiddag bridge gespeeld in het Dorpshuis Hekelingen. Er hangt een gezellige en enthousiaste sfeer, tijdens het spelen kan je ook genieten van een hapje en drankje. Van 5 juni t/m 21 augustus 2023 spelen wij weer onze zomeravonddrives op elke maandagavond waar iedereen welkom is en een potje mee kan spelen.

Ga naar de website voor meer informatie

B.C. Hekelingen

Onze vereniging, Bridge Club Hekelingen, werd opgericht op 4 september 1996 met als doel het bridgespel in een goede en prettige sfeer te laten verlopen. Vanaf 5 Januari 2015 spelen wij in het Dorpshuis Hekelingen, een sfeervolle locatie met mogelijkheden het leden aantal te laten groeien. Er wordt gespeeld op donderdagavond. De contributie bedraagt €85,- voor nieuwe leden. Op de Speeldag kan je telefonisch afmelden van 14.00 uur tot uiterlijk 16.00 uur  bij de assistent wedstrijdleider. De bridge heeft een zomerstop van eind mei tot september.

Ga naar de website voor meer informatie.

I-quizzen

Tijdens de I-quiz gaan teams met elkaar de strijd aan en krijgen gevarieerde vragen, afbeeldingen en audio- en muziekfragmenten op zich afgevuurd over uiteenlopende onderwerpen. De quizzen van IQuizzen zijn ideaal voor de teambuilding, waarbij gezelligheid altijd voorop staat! Test je Iq en doe mee aan de I-quiz op vrijdagavond en neem gezellig een vriend of vriendin mee.

Ga naar de website voor meer informatie.

EHBO Hekelingen

Lesavonden vinden plaats op maandag en donderdag. U bent welkom vanaf 19:30, de lessen duren ongeveer 2 uur. Bij het verenigingsgebouw zijn er ruime parkeermogelijkheden Heeft u interesse in een opleiding tot EHBO-er? U bent altijd welkom. De nieuwe opleiding zal gaan starten bij voldoende aanmeldingen.

Ga naar de website voor meer informatie.

Muziek vereniging TOGIDO

De letters TOGIDO staan voor Tot Ons Genoegen Is Dit Opgericht. De vereniging bestaande uit het fanfareorkest de drumband, het leerlingenorkest en leerlingen, telt zo’n 55 enthousiaste leden. Zij repeteren iedere dinsdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Dorpshuis. TOGIDO speelt regelmatig concerten in Nissewaard en omliggende regio. Ook is de muziekvereniging te zien en te horen bij evenementen als de avondvierdaagse, Koningsdag, Dodenherdenking, Sinterklaas en Kerst.

Ga naar de website voor meer informatie.

Fotoclub Spijkenisse

De doelstelling van de fotoclub is gezelligheid bieden aan mensen die dezelfde hobby uitoefenen, zodat men in een aangename sfeer informatie met elkaar kan uitwisselen. Onze leden zijn van beginnend fotograaf tot zeer ervaren, mannen en vrouwen, van jong tot iets minder jong. De persoonlijke interesse van de leden is zeer gevarieerd. Of het nu gaat om natuur- en landschapsfotografie, de portretfotografie, of het maken van macro of abstracte beelden, maar ook de fotograaf die zich niet in een bepaald vakje laat plaatsen, is van harte welkom. Clubavonden vinden iedere woensdagavond plaats vanaf 19.30 tot 22.00 uur.

Ga naar de website voor meer informatie.

 

Koor Elementair

Koor Elementair is een amateurkoor van mensen die voor hun plezier zingen. Wij komen 1 keer per week op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur bij elkaar om gezellig met elkaar te oefenen in het Dorpshuis in Hekelingen aan de Leede. Het koor bestaat nu uit ca. 15 personen en nieuwe koorleden zijn altijd zeer welkom, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Het repertoire bestaat voornamelijk uit gezellige muziek met een lach en een traan, die herinneringen doet herleven. Gezelligheid staat bij het koor dan ook hoog in ’t vaandel!

Ga naar de website voor meer informatie.

Yoga-Mudra

Yoga Mudra staat voor begeleiden in zelfontwikkeling, zelfheling en ontspanning. Dit zetten we in door diverse yogavormen, meditatietechnieken, wandeltrainingen, workshops en de Zalig Zen App. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen zelf inzicht te laten krijgen in hun staat van (ont)spanning en wat daar aan te doen is. Jij hebt een keus, jij hebt de motivatie en wij helpen je mee. Met alle liefde en kennis die we hebben binnen het team van Yoga-Mudra. Elke donderdagavond vind er een les in het Dorpshuis plaats, en af en toe op zaterdag een workshop.

Ga naar de website voor meer informatie.

Vereniging “Vrienden  van Spijkenisse”

De “Vrienden van Spijkenisse” komen iedere tweede vrijdagavond van de maand in het Dorpshuis bij elkaar, aanvang 19:30 uur.

Dorpsvereniging Hekelingen

Dorpsvereniging Hekelingen organiseert leuke activiteiten voor jong en oud, zoals knutsel- en spelletjesmiddagen, dagtochten, hutten bouwen in de zomer, Halloween, de intocht van Sinterklaas en de Kerstmarkt. Daarnaast is de dorpsvereniging altijd op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen bij de activiteiten en staat open voor nieuwe ideeën. Dorpsvereniging hekelingen werkt samen met het Dorpshuis waren o.a meerdere activiteiten plaats vinden.

Ga naar de website voor meer informatie.

Oranjevereniging Hekelingen

De Oranjevereniging Hekelingen verzorgt ieder jaar op Koningsdag een leuk programma voor jong en oud in en rondom het Dorpshuis.

Ga naar de website voor meer informatie.

Stichting Reünie Hekelingen

Stichting Reünie Hekelingen is een openbare organisatie die in 2003 is begonnen door een aantal inwoners, met als doel het organiseren van, eenmaal per 5 jaar, een reünie voor (oud)inwoners van Hekelingen. Op zaterdag 29 september 2018 is in en om het Dorpshuis ”Hekelingen” de laatste gezellige reünie georganiseerd. Hierbij is ook aandacht besteed aan het 50 jarig bestaan van het dorpshuis. De bedoeling van de reünie is om op deze dag een gezellig samenzijn te creëren met het bekijken van o.a. foto’s, films en te kletsen over het wel en wee van het dorp onder het genot van een hapje en een drankje.

Ga naar de website voor meer informatie.

 FNV Senioren Voorne-Putten 

FNV komt 1 keer per maand op donderdag langs in het Dorpshuis om een lezing te geven over alles wat met ouder worden te maken heeft. Zoals over pensioenen en inkomen en geven je tips, advies en informatie.

Ga naar de website voor meer informatie.

Gemeente Nissewaard

Gemeente Nissewaard houd o.a bijeenkomsten en vergaderingen bij ons in het Dorpshuis.

Ga naar de website voor meer informatie.

Stichting (Stichting de Toekomst) 

Elke 2 weken vind er een bingo in het dorpshuis plaatst, het is niet alleen gezellig om mee te doen maar alle opbrengsten gaan ook nog naar het goede doel, Stichting de Toekomst. Die staat voor dagbesteding en individuele begeleiding. Bij ons kunt u vertrouwen op een nuttige en bovenal gezellige dag. Of het nu gaat om geheugenproblemen, een fysieke of verstandelijke beperking of psychiatrische problemen, iedereen is van harte welkom bij De Toekomst.

Ga naar de website voor meer informatie.