Dorpshuis Hekelingen eerste borrelavond 2021

Vrijdag avond borrel in Dorpshuis Hekelingen 27 augustus 2021

Vrijdag 27 augustus 2021 hebben wij een leuke vrijdagavond borrel op de planning. Om de eerste borrel in te huidigen maken wij verschillende overheerlijke cocktails en smoothies. Hier hebben wij natuurlijk een passend thema bij: beach party. Dus zoek je rieten rokje en bloemen slingers op, en kom naar de beach party.

De borrel begint om 17:00 uur en zal rond 23:00 uur klaar zijn.

Iedereen is welkom, en neem gerust gasten mee.

Natuurlijk zullen wij de RIVM regels in de gaten houden, de huidige regels kunt u ook zelf nalezen: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/horeca-en-evenementen

 

Dorpshuis Hekelingen

Dorpshuis Hekelingen mag vanaf 5 juni weer open!

Ontzettend blij dat wij eindelijk al de verenigingen, clubs, opleidingsinstellingen etc. die gebruik maken of gebruik willen maken van het Dorpshuis Hekelingen vanaf 5 juni 2021 weer mogen verwelkomen!

Tevens goed nieuws dat ook de binnen Horeca weer (gedeeltelijk) open mag! Er zitten nog wel een aantal beperkingen aan, maar er is gelukkig weer meer mogelijkheid en ruimte voor sociale samenkomsten. Hopelijk komen jullie gauw in onze vernieuwde foyer een drankje (en hapje) doen!

Voor meer informatie met betrekking tot de versoepelingen, bekijk dan de website van de Rijksoverheid:

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/05/28/open-tenzij-in-stap-3-met-voorwaarden-bijna-alles-open

Hoe leuk is het niet om ook weer met een gezelschap te genieten van een feestje? Diverse nette zalen zijn te huur waarbij alle soorten catering mogelijk is. Wel zal er op dit moment enkel gewerkt moeten worden met vaste zitplaatsen met een maximum van 4 personen per tafel (dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar of mensen uit hetzelfde huishouden. Er mogen maximaal 50 personen per ruimte zijn)

Wij hopen u snel te zien!

Dorpshuis Hekelingen gaat weer open