Catering

Logo MijnPartyservice Dorpshuis HekelingenNaast gezellig iets komen drinken of eten in de foyer van het Dorpshuis Hekelingen is het ook mogelijk een geheel verzorgde catering bij ons te boeken. Dit kan in combinatie met een zaalhuur. Deze catering wordt verzorgd door de moederondernemening MijnPartyservice B.V. Hierdoor is het mogelijk vele soorten catering aan te bieden; met verschillende prijsklasses, maar wel allemaal met kwaliteit.

U kunt denken aan catering mogelijkheden voor een lekker ontbijt, lunch of diner. Wij bieden gevarieerde buffetcatering aan voor ontbijt, lunch en avondeten, barbecue catering, en arrangementen voor een high tea, high wine of high beer. Ook kunnen wij naast de bar mogelijkheden in de foyer ook een smoothiebar of cocktailbar verzorgen. Evenals vele concepten op locatie zoals een stroopwafelkraam, een Franse crêpekraam, een hotdog of een ijscokar met vers ambachtelijk schepijs (eigen productie!). Bedenk het maar, en wij kunnen het regelen.

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op de diverse pagina’s met buffetten en andere arrangementen.

Voor vragen, op- of aanmerkingen, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een e-mail sturen naar info@dorpshuishekelingen.nl Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.